Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΜotoGP: Στη Yamaha έως το 2020 ο Rossi

ΜotoGP: Στη Yamaha έως το 2020 ο Rossi

Σε διετή επέκταση του συμβολαίου του με τη Yamaha προχώρησε ο V. Rossi, ο οποίος θα παραμείνει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP τουλάχιστον έως το 2020.

Αναβάτης της Yamaha έως και το 2020 θα είναι ο V. Rossi, ο οποίος επέκτεινε κατά δύο χρόνια το συμβόλαιό του με την ιαπωνική ομάδα.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αναμένεται να ολοκληρώσει την καριέρα του στο MotoGP στα τέλη του 2020 και σε ηλικία 41 ετών, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ του C. Edwards ο οποίος αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα σε ηλικία 40 ετών.

Ο «γιατρός» θα αγωνιστεί τις δύο επόμενες σεζόν στο πλευρό του M. Vignales, το συμβόλαιο του οποίου έχει επίσης επεκταθεί έως το 2020.

«Όταν υπέγραψα το συμβόλαιο με την Yamaha τον Μάρτιο του 2016 αναρωτιόμουν αν αυτό θα είναι το τελευταίο ως αναβάτης του MotoGP. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα ότι θα πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ετών».

«Τα τελευταία δύο χρόνια κατέληξα στο συμπέρασμα πως θέλω να συνεχίσω γιατί οι αγώνες, το να είμαι ένας αναβάτης του MotoGP και της μοτοσικλέτας μου είναι αυτό που με κάνει να αισθάνομαι καλά».

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Yamaha και συγκεκριμένα τον L. Jarvis και τον Μ. Μeregalli, για την εμπιστοσύνη τους γιατί η πρόκληση του να παραμένεις ανταγωνιστικός σε ηλικία σαράντα ετών είναι μεγάλη».

«Γνωρίζω ότι θα είναι δύσκολο και ότι θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια από τη δική μου πλευρά και αρκετή προπόνηση ωστόσο νιώθω έτοιμος και δεν μου λείπει το κίνητρο. Γι’ αυτό άλλωστε υπέγραψα για δύο ακόμα χρόνια», δήλωσε ο V. Rossi με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας του με τη Yamaha.

auto.in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024