Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρή βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου η πρώην πιλότος της F1, Maria de Villota

Νεκρή βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου η πρώην πιλότος της F1, Maria de Villota

Η πρώην πιλότος της Formula 1, Maria de Villota, βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Σεβίλλη. Άγνωστα προς το παρόν είναι τα αίτια του θανάτου της. Η 33χρονη Ισπανίδα έχασε το ένα της μάτι, σε ατύχημα που είχε πέρυσι, σε δοκιμές με τη Marussia.

Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Σεβίλλη βρέθηκε η πρώην πιλότος της Formula 1, Maria de Villota. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έγιναν ακόμα γνωστά.

Το θάνατο της 33χρονης Ισπανίδας επιβεβαίωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook η οικογένειά της.

«Αγαπητοί φίλοι, η Μαρία μας άφησε. Πήγε στον ουρανό όπως όλοι άγγελοι. Ευχαριστούμε το Θεό για τον παραπάνω ενάμισι χρόνο ζωής που της έδωσε ώστε να είναι κοντά μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η Maria de Villota θα ακολουθούσε ειδική, δια βίου θεραπευτική αγωγή, έπειτα από ατύχημα που είχε τον περασμένο Ιούλιο κάνοντας δοκιμές με τη Marrusia. Προσέκρουσε σε αρθρωτό ρυμουλκούμενο, στη διάρκεια δοκιμών, στο αεροδρόμιο του Duxford.

Μετά το ατύχημά της παρέμεινε στο νοσοκομείο για έναν μήνα. Τα τραύματά της θεραπεύτηκαν, υπεβλήθη σε πλαστική επέμβαση για αποκατάσταση του δέρματός της, αλλά έχασε το ένα της μάτι.

Η Maria de Villota, κόρη του πρώην πιλότου της F1, Emilio de Villota, πριν την ενασχόλησή της με τη Formula 1 αγωνιζόταν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού και στη Superleague Formula.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024