Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Peugeot επιστρέφει στο Ράλλυ Dakar το 2015

H Peugeot επιστρέφει στο Ράλλυ Dakar το 2015

To Ράλλυ Dakar του 2015 πρόκειται να αποτελέσει τη νέα πρόκληση για το αγωνιστικό τμήμα της γαλλικής φίρμας και το ειδικά τροποποιημένο 2008 DKR.


Mετά την επιβλητική επικράτησή της στην ανάβαση του Pikes Peak το 2013, η Peugeot θέτει νέους στόχους, προετοιμάζοντας την επιστροφή της στον απαιτητικότερο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού του πλανήτη.

Η γαλλική φίρμα επιστέφει στο Ράλλυ Dakar 25 χρόνια μετά από την τελευταία παρουσία της στις εξαντλητικές ειδικές διαδρομές που εκείνη την εποχή διέσχιζαν την αφρικανική ήπειρο.

Για τις ανάγκες του νέου εγχειρήματος του αγωνιστικού τμήματος της Peugeot, επιστρατεύθηκε ο πολύπειρος Carlos Sainz και ο πέντε φορές νικητής του αγώνα στην κατηγορία των μοτοσυκλετών Cyril Despres, ο οποίος και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά με ένα τετράτροχο.

Και οι δύο θα έχουν στη διάθεσή τους το ειδικά τροποποιημένο 2008 DKR, το οποίο θα εξελιχθεί από την ίδια ομάδα που ανέλαβε το 2013 τη δημιουργία του 208 Τ16 Pikes Peak.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου αλλά και για τη συμμετοχή της Peugeot στο Ράλλυ Dakar του 2015 πρόκειται να ανακοινωθούν στο Πεκίνο και ειδικότερα στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου που θα ανοίξει τις πύλες της στις 20 Απριλίου.

auto.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024