Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον Αγώνα των Πρωταθλητών επιστρέφει ο J. Lorenzo

Στον Αγώνα των Πρωταθλητών επιστρέφει ο J. Lorenzo

Τρία χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή, ο J. Lorenzo επιστρέφει στον Αγώνα των Πρωταθλητών, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Λονδίνο.

Ένας ακόμα «αστέρας» του μηχανοκίνητου αθλητισμού πρόκειται να δώσει το παρόν στον Αγώνα των Πρωταθλητών που πρόκειται να διεξαχθεί στις 20 και 21 Νοεμβρίου στις Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Ο λόγος για τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του MotoGP J. Lorenzo, ο οποίος επιστρέφει στον συγκεκριμένο θεσμό τρία χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή του σε αυτόν.

«Ζούμε μια συναρπαστική σεζόν στο MotoGP και τώρα ανυπομονώ για τον Αγώνα των Πρωταθλητών όπου θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι οδηγοί από όλο τον κόσμο».

«Φυσικά και δεν υποτιμώ την πρόκληση να αγωνιστώ απέναντί τους και μάλιστα στο δικό τους γήπεδο, ωστόσο χαίρομαι που θα δω και τον M. Doohan να συμμετάσχει σε αυτό».

«Θα δώσουμε και οι δύο μας τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να θυμίσουμε σε όλους ότι οι αναβάτες μπορούν να αγωνιστούν και πάνω σε τέσσερις τροχούς. Ελπίζω το κοινό να το απολαύσει και να διασκεδάσει μαζί μας».

«Αυτό που μένει τώρα είναι να δουλέψω σκληρά για του αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν στο MotoGP και να έρθω στο Λονδίνο με τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα και όχι με δύο».

Μεταξύ άλλων και οι Vettel, Ricciardo, Coulthard, Kristensen και Solberg έχουν δηλώσει πως θα συμμετάσχουν στον Αγώνα των Πρωταθλητών του Λονδίνου.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024