Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
WRC: Οι S. Loeb και P. Solberg στο στόχαστρο της Toyota

WRC: Οι S. Loeb και P. Solberg στο στόχαστρο της Toyota

Στην εμπειρία των Loeb και Solberg θέλει να επενδύσει η Toyota, η οποία το 2017 πρόκειται να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Δύο πολύπειρους οδηγούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ επιχειρεί να προσεγγίσει η αγωνιστική ομάδα της Toyota ενόψει της επιστροφής της στον θεσμό το 2017.

Ο T. Makkinen, επικεφαλής της Toyota Gazoo Racing παραδέχθηκε πως η διαδικασία ανεύρεσης των κατάλληλων οδηγών γίνεται όλο και πιο δύσκολη, ενώ δεν έκρυψε την προτίμησή του για τους S. Ogier και P. Solberg.

“Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες σε μια ομάδα είναι οι οδηγοί. Ωστόσο αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές για εμάς».

«Την επόμενη χρόνια είναι πιθανόν να αναγκαστούμε να συμβιβαστούμε σε ότι έχει να κάνει με τους οδηγούς, θα πρέπει να εξετάσουμε άλλες λύσεις», δήλωσε ο T. Makkinen αποκαλύπτοντας πως είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον P. Solberg τον περασμένο μήνα.

«Συζητήσαμε διάφορα πλάνα με τον Petter. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Peter είναι ένας παγκόσμιος πρωταθλητής και ένας πολύ γρήγορος οδηγός».

«Αυτή τη στιγμή «τρέχει» την ομάδα του στο πρωτάθλημα του rallycross ωστόσο παραμένει πιθανό να δοκιμάσει», δήλωσε ο Φιλανδός.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Toyota άφησε ωστόσο και ο ίδιος ο P. Solberg.

«Υπάρχουν κάποιες διαφορετικές εναλλακτικές για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το μέλλον στο rallycross προμηνύεται συναρπαστικό και οι επιλογές που έχουμε σε αυτό το πρωτάθλημα είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες».

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες μισοτελειωμένες δουλειές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Η συζήτηση με τον Tommi ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ήταν πολύ ενδιαφέρον να ενημερώνεσαι για τα πλάνα της Toyota», ήταν τα λόγια του P. Solberg.

Στο στόχαστρο της Toyota και ειδικότερα του T. Makkinen βρίσκεται και ο S. Loeb. Ναι μεν ο Φιλανδός διέψευσε την πραγματοποίηση κάποιας συνάντησης ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως αν ο Αλσατός επιθυμεί να δώσει συνέχεια στην καριέρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, τότε θα ήθελε να συζητήσει μαζί του.

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024