Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
WRC: Την προετοιμασία για το 2017 ξεκινούν Toyota, VW και Citroen

WRC: Την προετοιμασία για το 2017 ξεκινούν Toyota, VW και Citroen

Tην ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δοκιμές με τα προδιαγραφών 2017 αυτοκίνητα θα έχουν τις επόμενες δύο εβδομάδες οι Toyota, VW και Citroen.

Για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και τις σημαντικές αλλαγές στις προδιαγραφές των αυτοκινήτων που πρόκειται να φέρει προετοιμάζονται οι ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες δύο εβδομάδες η Toyota, η VW και η Citroen θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε πραγματικές συνθήκες τα προδιαγραφών 2017 αγωνιστικά αυτοκίνητα και να αποκομίσουν πολύτιμα για τη συνέχεια συμπεράσματα.

Η αρχή για τη Citroen θα γίνει στην πίστα που διατηρεί κοντά στο Παρίσι, ωστόσο, η συνέχεια θα δοθεί στο χώμα με τους K. Meeke και S. Lefebvre και C. Breen να συνδράμουν στο έργο του A. Benque.

H γαλλική ομάδα θα τρέξει ταυτόχρονα δύο προγράμματα εξέλιξης. Το πρώτο Citroen C3 δεν θα ακολουθεί με απόλυτη ακρίβεια τις προδιαγραφές που προβλέπονται από τη FIA σε αντίθεση με το δεύτερο που θα βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που θα αγωνιστεί στην επόμενη σεζόν.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα της VW, οι δοκιμές του νέου Polo R WRC πρόκειται να ξεκινήσουν αμέσως μετά το Ράλλυ Αργεντινής. Στο αριστερό κάθισμα του Polo θα βρεθούν στην πρώτη φάση των δοκιμών οι S. Ogier και J. Latvala και στη συνέχεια οι M. Gronholm και D. Depping.

Τέλος, η Φινλανδία –η γενέτειρα του ανθρώπου που ηγείται της επιστροφής της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, πρόκειται να φιλοξενήσει μέσα στον Απρίλιο τις πρώτες δοκιμές του Yaris WRC.

Καθώς η ιαπωνική ομάδα δεν έχει διαμορφώσει ακόμα το ρόστερ της, το πιθανότερο είναι πως ο T. Makinen είναι αυτός που θα αναλάβει τον ρόλο του δοκιμαστή.

Μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσει η διαδικασία των δοκιμών τόσο για τα Ford Fiesta της M Sport όσο και για την εργοστασιακή ομάδα της Hyundai.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024