Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
S. Ogier: Δύο οι επιλογές για την επόμενη αγωνιστική σεζόν

S. Ogier: Δύο οι επιλογές για την επόμενη αγωνιστική σεζόν

Τις προσεχείς ημέρες πρόκειται να ληφθεί η απόφαση που θα κρίνει τη συμμετοχή του S. Ogier στην επόμενη αγωνιστική σεζόν. Σε δύο επιλογές έχει καταλήξει ο Αλσατός.

Σε δύο επιλογές έχει καταλήξει ο S. Ogier μετά το πέρασμα από το αριστερό bucket των Ford Fiesta, Citroen C3 και Toyota Yaris. Ο Αλσατός αναζητά το τελευταίο διάστημα αγωνιστική στέγη μετά τη αιφνιδιαστική απόφαση της VW να αποχωρήσει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής καλείται μέσα στις επόμενες ημέρες να πάρει μια απόφαση που εν πολλοίς θα καθορίσει τη συνέχεια της αγωνιστικής του πορείας, δηλώνοντας ότι έχει μια πιο ξεκάθαρη άποψη για το πώς έχει κατάσταση και πως είναι ακρετά πιθανό να μην συμμετάσχει στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν που θα φιλοξενήσει το Πριγκιπάτο του Μονακό.

«Πλέον έχω μια πιο ξεκάθαρη οπτική. Η πρόθεσή μου είναι να αγωνιστώ ωστόσο δεν μπορώ να δηλώσω με σιγουριά ότι θα είμαι στο ξεκίνημα της σεζόν στο Monte Carlo».

«Πώς μπορώ να είμαι 100% σίγουρος όταν δεν έχω ένα συμβόλαιο στα χέρια μου;».

«Θέλω εκείνο το αυτοκίνητο που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει, το χρειάζομαι ώστε να αποκτήσω επιπλέον κίνητρο. Επίσης, αναζητώ τη σταθερότητα για το μέλλον».

«Έχω επιλογές για συμβόλαια με διάρκεια ενός ή δύο ετών. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τις προοπτικές. Έχω δύο επιλογές αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο Αλσατός ο οποίος απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες που τον θέλουν να αποκλείει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Toyota.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στα σενάρια συμμετοχής του S. Ogier στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ κερδίζει έδαφος εκείνο που τον θέλει να παραμένει στο bucket του VW Polo R WRC ως ιδιωτική συμμετοχή.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024