Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η φωτογραφία της ημέρας Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012: Εκκίνηση παραγωγής για τα Toyota GT 86 και Subaru BRZ

Η φωτογραφία της ημέρας Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012: Εκκίνηση παραγωγής για τα Toyota GT 86 και Subaru BRZ

Το εργοστάσιο της Fuji Heavy Industries στην Gunma της Ιαπωνίας φιλοξενεί από σήμερα την παραγωγή του Toyota GT 86 και του Subaru BRZ, γεγονός που γιορτάστηκε όπως επιβάλλει η ιαπωνική καταγωγή των αυτοκινήτων.

Σε μια επίσημη τελετή σύμφωνη με το ιαπωνικό εθιμοτυπικό και στην οποία παραβρέθηκαν τόσο ο Akio Toyoda, πρόεδρος της Toyota όσο και Yasuyuki Yoshinaga, πρόεδρος της Subaru, ξεκίνησε στο κεντρικό εργοστάσιο της τελευταίας η παραγωγή του ιαπωνικού πισωκίνητου compact coupe το οποίο θα διατεθεί με τα διακριτικά της Toyota ως GT 86 και με τα διακριτικά της Subaru ως BRZ.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου εκτίμηση στις αδιάκοπες προσπάθειες όλων των ανθρώπων και των εργαζομένων στην Fuji Heavy Industries που ενεπλάκησαν στη διαδικασία εξέλιξης, παραγωγής και προετοιμασίας των δύο μοντέλων, τα Subaru BRZ και Toyota GT 86 δεν θα είχαν την ίδια επιτυχία χωρίς τη συνεργασία μεταξύ της FHI και της TMC (όμιλος Toyota). Ξεκινήσαμε τη συμμαχία μας με σκοπό την αμοιβαία ανάπτυξη το 2005. Είμαι ιδιαιτέρως ευτυχής που τώρα βλέπω τον καρπό της συμαχίας μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Akio Toyoda που απετέλεσε το τιμώμενο πρόσωπο της παραπάνω επίσημης τελετής.

Ο πρόεδρος της Subaru από την πλευρά του σχολίασε: «Το αυτοκίνητο αυτό συμβολίζει την εταιρική μας στρατηγική σε δύο βασικά σημεία: την πρόοδο στη συμμαχία μας και την επιλεκτική και στοχευμένη προσέγγισή μας. Η έναρξη παραγωγής του αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για εμάς, αλλά δεν είναι ο τελικός μας στόχος. Βελτιώνοντας συνεχώς και τα δύο μοντέλα, οι FHI και TMC ελπίζουν να δημιουργήσουν ένα μοντέλο που θα αγαπηθεί από όλον τον κόσμο και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι ανάγκες παραγωγής του ιαπωνικού δίπτυχου οδήγησε στην πλήρη ανανέωση του εργοστασίου της Fuji Heavy Industries –μητρικής της Subaru- όπου μέχρι πρότινος κατασκευάζονταν συμπαγών διαστάσεων μοντέλα για την τοπική αγορά. Πλέον, το εργοστάσιο που βρίσκεται στην διοικητική περιφέρεια της Gunma στην κεντρική Ιαπωνία, θα κατασκευάζει τα δύο ιαπωνικά μοντέλα αλλά και, από την άνοιξη του 2013, το νέο Impreza.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024