Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Hμερολόγιο Pirelli 2015: Επιστροφή στις... ρίζες

Hμερολόγιο Pirelli 2015: Επιστροφή στις… ρίζες

Το νέο ημερολόγιο της Pirelli φέρει την υπογραφή του Steven Maisel, του διάσημου και λιγομίλητου φωτογράφου της ιταλικής Vogue o οποίος, με τη χαρακτηριστικά στυλιζαρισμένη αισθητική του αποτυπώνει τους 12 μήνες του χρόνου με ισάριθμα concept και φυσικά… κορίτσια.

Μετά από το σύντομο διάλειμμα δύο ετών, η Pirelli επιστρέφει στο «πατροπαράδοτο» καλλιτεχνικό γυμνό για το ημερολόγιό της το οποίο στην 42η έκδοση του φέρει την υπογραφή ενός φωτογράφου μόδας, του Steven Maisel.

Ο S. Maisel είναι ένας από τους πλέον επιδραστικούς φωτογράφους στο χώρο της μόδας τον οποίο υπηρετεί για τριάντα χρόνια έχοντας στο ενεργητικό του καμπάνιες αλλά και την εικόνα οίκων όπως οι Prada, Miu Miu, Louis Vuitton, Versace, Valentino, Dolce & Gabbana, Balenciaga και Calvin Klein αλλά και εκείνος που, εδώ και 20 χρόνια υπογράφει τα εξώφυλλα και τα βασικά features της Vogue Ιταλίας.

Κάπως έτσι, μετά από το δημοσιογραφικό φακό του Steve McCurry που έδωσε το ατμοσφαιρικό ημερολόγιο του 2013 με φόντο τη Βραζιλία και τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες του Helmut Newton από το παρελθόν, για το επετειακό ημερολόγιο του 2014, η νέα εκδοχή του Steven Maisel επαναφέρει το ημερολόγιο της Pirelli στις πατροπαράδοτες «γυμνές» ρίζες του.

Σύμφωνα με τις συστάσεις ο Αμερικανός φωτογράφος, διακρίνεται για την ικανότητα του, να μεταμορφώνει κάθε εικόνα όμορφου κοριτσιού σε μια ιστορία, αναγνωρίζοντας και ενισχύοντας τα στοιχεία της προσωπικότητας κάθε μοντέλου και προσαρμόζοντας αναλόγως και το concept του.

Για την ιστορία, τα κορίτσια της Pirelli για του… χρόνου είναι οι Andriana Lima, Natalia Vodianova, Joan Smalls, Candice Huffine, Carolyn Murphy, Anna Ewers, Cameron Russel, Sasha Luss, Karen Elson, Isabeli Fontana, Gigi Hadid και Raquel Zimmerman.

Οι «backstage» εικόνες των μοντέλων ανήκουν στο φακό του Marc Regas.

auto.in.gr

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024