Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστρονομική τιμή για μια Mercedes-Benz Ε55 AMG Estate που ανήκε στον M. Schumacher

Αστρονομική τιμή για μια Mercedes-Benz Ε55 AMG Estate που ανήκε στον M. Schumacher

Ένας βερολινέζος έμπορος μεταχειρισμένων ζητά δεκαπλάσιο αντίτιμο για μια «απλή» E 55 AMG του 1998 καθώς ανήκε κάποτε στο διάσημο οδηγό F1.

Μια πλήρως εξοπλισμένη Mercedes-Benz E55 ΑΜG Estate του 1998 η οποία περιήλθε στα χέρια ενός εμπόρου μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στο Βερολίνο, διατίθεται προς πώληση για σχεδόν αστρονομικό ποσό μιας και στους προηγούμενους ιδιοκτήτες της συγκαταλέγεται ο Michael Schumacher.

Για την ακρίβεια, η τιμή που ζητά ο βερολινέζος έμπορος είναι 119.950 ευρώ, ποσό σχεδόν δεκαπλάσιο από ότι θα κόστιζε ένα αντίστοιχο αυτοκίνητο χωρίς… διάσημο ιδιοκτήτη στο ενεργητικό του.

Για την ιστορία, 0 M. Schumacher την αγόρασε στην τρίτη σεζόν του με την Scuderia Ferrari εξ ου και τα δύο αυτοκόλλητα Ferrari που έχουν ξεμείνει στο ταμπλό της συλλεκτικής Mercedes-Benz.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τις συστάσεις του εμπόρου πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με πολλά εξοπλιστικά έξτρα μεταξύ των οποίων σύστημα πλοήγησης με λειτουργία φωνητικού ελέγχου, ηλιοροφή και δερμάτινο σαλόνι Designo. Σύμφωνα με τον ίδιο έχει διανύσει συνολικά 198.000 χιλιόμετρα, συνοδεύεται από βιβλίο service και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Όπως και να έχει με την κατάσταση, τον εξοπλισμό του ή τους 354 ίππους του AMG κινητήρα του, είναι σαφές ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο απευθύνεται σε μανιακούς συλλέκτες με δεδομένη την υπερβολική τιμή του και για αυτό ακριβώς το λόγο υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ο βερολινέζος να εισπράξει το αντίτιμο που ζητά.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπορος έχει αποκτήσει το αυτοκίνητο σε τιμή που δεν υπερβαίνει το μέσο όρο της αγοράς οπότε ακόμα και στην περίπτωση που βρει απέναντι του έναν σκληρό διαπραγματευτή, δεν πρόκειται να βγει «χαμένος».

auto.in.gr

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024