Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σύστημα ασύρματης φόρτισης συσκευών από την Toyota

Σύστημα ασύρματης φόρτισης συσκευών από την Toyota

Σύστημα που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση συσκευών κινητής τηλεφωνίας -και όχι μόνο- στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου προσφέρει για πρώτη φορά η Toyota.


Το Toyota Avalon Limited αποτελεί το πρώτο τετράτροχο ευρείας παραγωγής στον πλανήτη που προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης συσκευών κινητής τηλεφωνίας στο εσωτερικό του.

Αποτελώντας μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού, τόσο των εκδόσεων βενζίνης όσο και των εκδόσεων diesel, το εν λόγω σύστημα επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση όλων των συσκευών -ανεξαρτήτως κατασκευαστή- που είναι συμβατές με τις προδιαγραφές της πλατφόρμας φόρτισης Qi.

Η επιφάνεια η οποία επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση των συμβατών συσκευών έχει ενσωματωθεί στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση από τη θέση του οδηγού και του συνοδηγού.

Τοποθετώντας τη συσκευή στην προκαθορισμένη επιφάνεια, η οποία εκτός των άλλων διαθέτει και αντιολισθητική επίστρωση, το μόνο που απομένει είναι να ενεργοποιήσεις το σύστημα ασύρματης φόρτισης από τον αντίστοιχο διακόπτη.

Ο αριθμός των συσκευών κινητής τηλεφωνίας που υποστηρίζουν την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Qi φτάνει τις 34. Ανάμεσα σε αυτές το LG Google Nexus 4, το Nokia Lumnia 920 και το HTC 8X με λογισμικό Windows.

«Η δυνατότητα φόρτισης χωρίς καλώδια αλλά με την απλή τοποθέτηση συσκευών στην κονσόλα του αυτοκινήτου αποτελεί μία καινοτομία, η οποία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Toyota για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των καταναλωτών», δήλωσε ο Randy Stephens, επικεφαλής μηχανικός του Toyota Avalon Limited.

Το προηγμένο τεχνολογικό προφίλ του Toyota Avalon Limited συμπληρώνουν οι τρεις οθόνες τεχνολογίας TFT, τα συστήματα ενεργητικής ή παθητικής ασφάλειας, όπως το ενεργό Cruise Control και τα εξίσου πρωτοποριακά χειριστήρια Intellitouch™.

auto.in.gr

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024