Πέμπτη 09 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Volvo Sensus Connected Touch: Σε διαρκή σύνδεση με το μέλλον

Volvo Sensus Connected Touch: Σε διαρκή σύνδεση με το μέλλον

Υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που σχετίζονται με τη χρήση του διαδικτύου προσφέρει το πρωτοποριακό σύστημα της Volvo "Sensus Connected Touch".


Με αφορμή το εμπορικό λανσάρισμα των νέων Volvo S60 και V60, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το οποίο αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δυνατότητα σύνδεσής του με το διαδίκτυο.

Το Sensus Connected Touch, όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται, προσφέρεται ως πρόσθετος εξοπλισμός και στις υπόλοιπες προτάσεις της Volvo και μπορεί να εγκατασταθεί ακόμη και σε ήδη ταξινομημένα μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί την τελευταία τριετία.

Πέρα από την πλήρη πρόσβαση στο διαδίκτυο, το Sensus Connected Touch μετατρέπει την οθόνη 7 ιντσών του υπάρχοντος ηχοσυστήματος σε οθόνη αφής υψηλής ευαισθησίας, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα χειρισμού, είτε μέσω των διακοπτών που βρίσκονται στο τιμόνι είτε μέσω φωνητικών εντολών.

Σε ότι αφορά τις υπηρεσίες, το Sensus Connected Touch εξασφαλίζει τη δυνατότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο, την ακρόαση διαδικτυακών ραδιοφωνικών σταθμών μέσω των εφαρμογών TuneIn και Live Radio, τη χρήση των Google Maps, τη δορυφορική πλοήγηση με τρισδιάστατους χάρτες και με την ενσωμάτωση πληροφοριών για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, τον εντοπισμό ελεύθερων θέσεων στάθμευσης, το streaming μουσικής, καθώς και πλήθος πληροφοριών που έχουν να κάνουν, είτε με τις καιρικές συνθήκες είτε με τη διαδρομή και τον τελικό προορισμό.

Εξίσου σημαντική είναι η υπηρεσία που επιτρέπει την προβολή και χρήση των εφαρμογών που είναι προεγκατεστημένες σε ένα smartphone, όπως άλλωστε και το σύστημα εντοπισμού των πλησιέστερων επισκευαστών Volvo.

H σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία έχει εξελίξει πλήθος εφαρμογών που προορίζονται για το συγκεκριμένο σύστημα και οι οποίες προσφέρονται από το αντίστοιχο διαδικτυακό κατάστημα. Εκεί θα πρέπει να αναζητήσει κανείς και τυχόν αναβαθμίσεις για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που προσφέρεται για κάθε νέο ή ήδη ταξινομημένο μοντέλο της Volvo.

Να σημειωθεί ότι ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο σύνδεσης στο διαδίκτυο, αξιοποιώντας κάποια συσκευή κινητής τηλεφωνίας 3G/4G ή χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εξάρτημα (dongle) το οποίο συνδέεται ασύρματα ή ενσύρματα με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου.

Τo τελευταίο, μάλιστα, έχει την ικανότητα να δημιουργεί ένα ασύρματο δίκτυο (WiFi), προσφέροντας τη δυνατότητα σύνδεσης περισσότερων συσκευών με την κεντρική μονάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοχοι αυτοκινήτων Volvo που επιθυμούν να εγκαταστήσουν το Sensus Connected Touch στα οχήματά τους μπορούν να απευθυνθούν στο δίκτυο διανομέων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Volvo Car Hellas ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.volvocars.gr

auto.in.gr

Sports in

«Αυτό είναι ξενοφοβία» – Στην αντεπίθεση οι Πολωνοί για την κριτική στον Σιμόν Μαρτσίνιακ

Οι Πολωνοί πέρασαν στην αντεπίθεση για την κριτική των Γερμανών στον διαιτητή του αγώνα Ρεάλ-Μπάγερν, Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 09 Μαϊου 2024