Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Chrysler/Lancia Ypsilon 2012: Θάρρος ή αλήθεια;

Chrysler/Lancia Ypsilon 2012: Θάρρος ή αλήθεια;

Αν και έχει γίνει γνωστή για τα μεγαλοπρεπή MPV της, αυτή τη φορά η Chrysler παρουσιάζει ένα αυθεντικό αυτοκίνητο πόλης.

James Disdale

Προερχόμενο από τη Lancia και τις τάξεις του Fiat Group, το Ypsilon υπόσχεται πρωτόγνωρη πολυτέλεια, τεχνολογία και ποιότητα για τα δεδομένα της κατηγορίας του.

Παρόλα αυτά ο σχεδιασμός του αμαξώματος είναι αυτός που θα κερδίσει πρώτος την προσοχή σου.

Με τις φλύαρες καμπύλες και τις πτυχώσεις που σχηματίζουν οι μεταλλικές του επιφάνειες, το ψηλό και στενό Ypsilon δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τα αισθητικά κριτήρια όλων.

Η διχρωμία του αμαξώματος κοστίζει επιπλέον 600 λίρες (στην αγορά της Μ.Βρετανίας), χωρίς ωστόσο να βελτιώνει το παρουσιαστικό του.

Το εσωτερικό είναι εξίσου τολμηρό, με τον κεντρικά τοποθετημένο πίνακα οργάνων και την ιδιαίτερη επένδυση των καθισμάτων (Castiglio).

Όλα δείχνουν φθηνά αν τα συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό και ταυτόχρονα πρόχειρα συναρμολογημένα, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι τριγμοί που παρουσίασε το αυτοκίνητο δοκιμής περνώντας πάνω από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Αντιθέτως, αξιοπρεπής είναι ο εξοπλισμός άνεσης, περιλαμβάνοντας air condition, εσωτερικό φωτισμό και δερμάτινο τιμόνι.

Ανάμεσα στις επιλογές που σου δίνονται ξεχωρίζουν οι προβολείς xenon, το αυτόματο σύστημα στάθμευσης καθώς και η πλούσια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου του Fiat Group. Σε κάθε περίπτωση ο υπερτροφοδοτούμενος TwinAir αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Τα «ελαφριά» χειρίστρια (τιμόνι-κιβώτιο-πεντάλ) και η υψηλή θέση οδήγησης κάνουν το Ypsilon εξαιρετικό στην πόλη. Στον ανοιχτό δρόμο, ωστόσο, η έλλειψη της απαιτούμενης πρόσφυσης σε συνδυασμό με τη μέτρια ποιότητα κύλισης και τη δυσκολία στον έλεγχο των αντιδράσεων του αμαξώματος, το διατηρούν πίσω από τους ανταγωνιστές του.

Auto Express

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024