Τρίτη 14 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz GLC Coupe 2016: Ραντεβού στη Νέα Υόρκη

Mercedes-Benz GLC Coupe 2016: Ραντεβού στη Νέα Υόρκη

H δυναμικότερη αισθητικά εκδοχή του μεσαίου SUV της Mercedes-Benz, θα παρουσιαστεί στην προσεχή αμερικανική έκθεση, αποτελώντας τη δεύτερη coupe SUV προσθήκη στην γκάμα της φίρμας.

Η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε και επισήμως την πρεμιέρα της νέας GLC Coupe, της δυναμικότερης έκδοσης αμαξώματος της GLC στην προσεχή έκθεση της Νέας Υόρκης δημοσιοποιώντας ένα νέο teaser video όπου το νέο SUV εμφανίζεται με καμουφλαρισμένα τα «επίμαχα» σημεία.

Παρά το καμουφλάζ είναι σαφές ότι η GLC Coupe θα ακολουθήσει την ίδια λογική με την μεγαλύτερη GLE Coupe, υιοθετώντας μια αντίστοιχης λογικής οροφή που σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες «γραμμές» της δημιουργούν μια αδιαμφισβήτητα σπορ σιλουέτα.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, χωρίς ακόμα να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση αναμένονται επιλογές από το πλούσιο οπλοστάσιο της φίρμας και από την γκάμα της GLC –συμπεριλαμβανομένης μιας plug-in υβριδικής έκδοσης- χωρίς να αποκλείεται να δούμε και μηχανικά σύνολα από την πρόσφατη E-Class, όπως το τετρακύλινδρο σύνολο των 1.991 κ.εκ. με ισχύ 245 ίππων που εξοπλίζει την Ε 300 και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων 9G-Tronic σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης.

Επίσης δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία στην γκάμα της έκδοσης AMG GLC 43 Coupe, η οποία θα εξοπλίζεται με V6 3,0 λίτρων απόδοσης 367 ίππων όπως συμβαίνει με την ήδη γνωστή GLC 43 η οποία επίσης θα δώσει το παρών στην αμερικανική έκθεση μαζί με την αντίστοιχη έκδοση της E-Class με την υπογραφή του Affalterbach αλλά και τις ανανεωμένες CLA και CLA Shooting Brake.

auto.in.gr

Sports in

Ήττα για τη Σάκκαρη από την Αζαρένκα (0-2)

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε με 4-6, 1-6 από την Βικτόρια Αζαρένκα και αποχαιρέτησε τη Ρώμη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 14 Μαϊου 2024