Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
smart fortwo 2014: Δημιουργική αριθμητική

smart fortwo 2014: Δημιουργική αριθμητική

Η νέα γενιά του γερμανικού αστικού μοντέλου έχει υποσχεθεί περισσότερες εκδόσεις αμαξώματος από ποτέ, συμπεριλαμβανομένης -ξανά- μιας τετραθέσιας. Εν τω μεταξύ δοκιμάζει τις αντοχές του στις χαμηλές θερμοκρασίες του ευρωπαϊκού Βορρά.

Εξέλιξης συνέχεια για τη νέα γενιά του Γερμανού αστού που αναμένεται το 2014 και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό, ως δοκιμαστικό πρωτότυπο.

Παρά το βαρύ καμουφλάζ στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται προφανώς για την διθέσια εκδοχή του μοντέλου η οποία όμως, στη νέα γενιά του, θα αποτελέσει τη βάση για ένα πλήθος εκδόσεων αμαξώματος.

Έτσι, παρόλο που η «πρωταρχική» έκδοση του smart fortwo θα διατηρήσει, φυσικά, τη διθέσια διάταξή του και πολλά από τα εμβληματικά σχεδιαστικά του στοιχεία όπως οι περιορισμένες διαστάσεις αλλά και όπως ο κλωβός tridion, θα υπάρξει και μία νέα τετραθέσια έκδοση η οποία θα διαφέρει αρκετά από την αντίστοιχη του παρελθόντος που σταμάτησε να παράγεται το 2006.

Για ακόμη μία φορά όμως η βασική της διαφορά από το smart fortwo θα είναι, η παρουσία δύο επιπλέον θυρών και ο διαθέσιμος χώρος για τη φιλοξενία δύο ακόμα επιβατών, χάρη στην αξιοποίηση ενός μεγαλύτερου μεταξονίου.

Σε ό,τι αφορά την ονομασία της τετραθέσιας έκδοσης του, η επικρατέστερη εκδοχή φέρεται να κλίνει προς τα διακριτικά smart fortwo+2. Όπως και να έχει το smart fortwo, αναμένεται να διατηρήσει, ανεξαρτήτως έκδοσης, τον κινητήρα στο πίσω μέρος κάτω από το πάτωμα του πορτ μπαγκάζ καθώς και την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Σε επίπεδο κινητήρων, προς το παρόν, δεν υπάρχει διαμορφωμένη εικόνα σε ό,τι αφορά χωρητικότητα και ισχύ, ωστόσο, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία υβριδικών και αμιγώς ηλεκτροκίνητων εκδόσεων στην γκάμα.

AUTOMEDIA

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024