Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στις φλόγες Honda NSX σε δοκιμές εξέλιξης στο Nurbrurgring

Στις φλόγες Honda NSX σε δοκιμές εξέλιξης στο Nurbrurgring

Οι δοκιμές εξέλιξης του ιαπωνικού supercar στο Nurburgring δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς πριν ακόμα συμπληρώσει έναν ολόκληρο γύρο, το NSX πήρε φωτιά η οποία το κατέστρεψε ολοκληρωτικά χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.

Πολύ άδοξο τέλος είχαν οι δοκιμές εξέλιξης που πραγματοποιούσε η Honda στo Nurburgring για το νέο της supercar NSX.

Έχοντας ολοκληρώσει τα 3/4 ενός γύρου στο Nurburgring, το NSX ανεφλέγη και παρά την έγκαιρη παρέμβαση των ανθρώπων της πίστας καταστράφηκε ολοσχερώς χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί μιας και ο οδηγός και ο συνοδηγός απομακρύνθηκαν εγκαίρως από το φλεγόμενο supercar.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Honda για τα αίτια της ανάφλεξης, σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, η πυρκαγιά ξεκίνησε στο πίσω τμήμα του αυτοκινήτου, ενώ ακολούθησαν δύο εκρήξεις από τις μπαταρίες με αποτέλεσμα οι φλόγες να εξαπλωθούν γρήγορα παντού, καταστρέφοντας ολοσχερώς το ιαπωνικό supercar.

Την εξέλιξη της δεύτερης γενιάς του Honda NSX έχει αναλάβει κέντρο εξέλιξης της ιαπωνικής φίρμας στις ΗΠΑ όπου διατίθεται ως Acura NSX ενώ, σύμφωνα, τουλάχιστον, με τον αρχικό προγραμματισμό θα περάσει στην παραγωγή από την επόμενη χρονιά.

Προκειμένου να γίνει αυτό η Honda έχει επενδύσει 70 εκατομμύρια δολάρια στο νέο Performance Manufacturing Center στο Ohio των ΗΠΑ.

Όσο για τις μέχρι σήμερα γνωστές προδιαγραφές του αυτοκινήτου που, στην πρώτη γενιά του δημιουργήθηκε με την καθοδήγηση του Ayrton Senna, το νέο NSX θα συνδυάζει ένα κεντρικά τοποθετημένο V6 κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτρικά μοτέρ που θα κινούν τους μπροστινούς τροχούς σε ένα πανίσχυρο υβριδικό σύνολο που θα του εξασφαλίζει εκτός από γενναιόδωρη απόδοση και τετρακίνηση.

AUTOMEDIA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024