Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MINI Countryman 2017: Μεγάλα... νέα

MINI Countryman 2017: Μεγάλα… νέα

Το νέο Coutryman θα επενδύσει σε μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση για να διαχωρίσει τον εαυτό του από την πεντάθυρη εκδοχή του Hatchback και θα επωφεληθεί από την νέα εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα –χωρίς να λείπουν και οι τετρακίνητες εκδόσεις και τους νέους αποδοτικούς τρικύλινδρους κινητήρες της ΜΙΝΙ στη βάση της γκάμας.

Με τις τρίθυρες και τις πεντάθυρες εκδόσεις του νέου και –μεγαλύτερου από ποτέ- MINI Hatchback να έχουν πάρει τη θέση που τους αντιστοιχεί στις ανά τον κόσμο αντιπροσωπείες της φίρμας, η ΜΙΝΙ πλέον επικεντρώνεται στην ενσωμάτωση των αλλαγών που έφερε η νέα γενιά του ρετρό μοντέλου και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας της, με τη σκυτάλη να περνά στο ΜΙΝΙ Countryman.

To νέο Countryman αναμένεται το 2017 και θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ ακολουθώντας τις αυξητικές τάσεις στις διαστάσεις του Hatchback και καθώς η ΜΙΝΙ θέλει να το διαχωρίσει σαφώς την εικόνα του από αυτή του άλλου πεντάθυρου της γκάμας.

Παράλληλα με τις μεγαλύτερες διαστάσεις και για τους ίδιους λόγους, το Countryman αναμένεται να υιοθετήσει έναν αρκετά πιο περιπετειώδες στυλ από την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του, επενδύοντας σε μια πιο off-road εμφάνιση, αλλά και χωρίς να προδώσει τον αστισμό του.

Έτσι στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες του νέου Countryman αναμένεται να συμπεριληφθούν στοιχεία όπως οι -ακόμα- πιο διογκωμένοι θόλοι και τα περισσότερα και πιο ορατά προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος που θα βοηθήσουν το Countryman να ξεχωρίσει σαφώς από τον καινούριο πεντάθυρο «συγγενή» του.

Παρά τις αισθητές διαφοροποιήσεις σε ό,τι αφορά τις αναλογίες του προσεχώς μεγαλύτερου ΜΙΝΙ και την πιο περιπετειώδη αισθητική, το Countryman, ως γνήσιο του είδους του θα διατηρήσει την οικεία του «όψη» την οποία αποτελούν τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα, η γρίλια και η χαρακτηριστική σχεδίαση του παρμπρίζ.

Στα νέα στοιχεία που κληροδοτεί η νέα γενιά του ΜΙΝΙ Hatchback στο Countryman συγκαταλέγεται φυσικά και η νέα εμπροσθοκίνητη πλατφόρμα UKL1 η οποία μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση.

Τις προδιαγραφές του νέου Countryman θα συμπληρώσει η νέα γκάμα αποδοτικών κινητήρων που μας συστήθηκαν με το Hatchback συμπεριλαμβανομένων των αποδοτικών τρικύλινδρων κινητήρων βενζίνης και diesel 1,5 λίτρου, ενώ την γκάμα θα συμπληρώσουν οι ισχυρότερες εκδόσεις S και John Cooper Works.

Με δεδομένη την πρόσφατη παρουσία του MINI Hatchback JCW στην έκθεση του Detroit και η αντίστοιχη έκδοση του Coyntryman αναμένεται να εφοδιαστεί από τον τετρακύλινδρο δίλιτρο turbo κινητήρα των 231 ίππων ή τον «ισχυρότερο κινητήρα που έχει εξοπλίσει ποτέ ΜΙΝΙ παραγωγής».

AUTOMEDIA

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024