Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
B. Ecclestone: Η F1 δεν χρειάζεται νεότερης ηλικίας οπαδούς

B. Ecclestone: Η F1 δεν χρειάζεται νεότερης ηλικίας οπαδούς

Την πλάτη στις νεότερες γενιές γυρνά ο B. Ecclestone, καθώς σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της F1 το συγκεκριμένο κοινό δεν είναι αυτό στο οποίο απευθύνονται οι χορηγοί του σπορ.

Η συνεχής πτώση των ποσοστών τηλεθέασης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1 φαίνεται πως δεν συγκινεί τον B. Ecclestone, ο οποίος με δηλώσεις του έκανε σαφές πως δεν τον ενδιαφέρουν οι νεότερες γενιές, καθώς δεν αποτελούν το κοινό στο οποίο απευθύνονται οι βασικοί χορηγοί του σπορ.

«Αν έχεις μια φίρμα που θέλεις να τοποθετήσεις μπροστά στα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων τότε αυτό μπορώ να το κάνω με ευκολία μέσω των τηλεοπτικών δεκτών.

Τώρα μου λέτε ότι θα πρέπει να βρω ένα μέσο ώστε να κάνω τους 15χρονους να βλέπουν F1 γιατί κάποιος θέλει να προβάλει μια νέα φίρμα σε εκείνους; Δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν.

Τα νέα παιδία θα δουν τη Rolex, αλλά πρόκειται να αγοράσουν κάτι; Δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Ο άλλος χορηγός μας είναι η UBS – τα παιδία δεν νοιάζονται για τραπεζικές υπηρεσίες. Δεν διαθέτουν χρήματα για να τοποθετήσουν σε τράπεζες.

Δεν γνωρίζω γιατί κάποιοι θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στη νέα γενιά. Γιατί θέλουν να το κάνουν αυτό; Πρόκειται να πουλήσουν κάτι; Τα περισσότερα από αυτά τα παιδία δεν διαθέτουν χρήματα.

Προτιμώ να απευθύνομαι σε έναν 70χρονο, ο οποίος διαθέτει αρκετά μετρητά. Δεν υπάρχει, λοιπόν, κάποιος λόγος να προσεγγίσω αυτά τα παιδία γιατί δεν πρόκειται να αγοράσουν κάποια από τα προϊόντα που προβάλλονται εδώ και αν οι διαφημιστές στοχεύουν σε αυτό το κοινό θα είναι καλύτερα να προβληθούν στην Disney, δήλωσε ο B. Ecclestone σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο.

auto.in.gr

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024